TRAININGEN

Een training moet niet alleen effectief en doelgericht zijn, variatie en plezier zijn naar onze mening net zo belangrijk! Deze elementen komen terug in al onze ‘small group’ trainingen.

GRATIS PROEFLES

CROSSTRAINING

Deze workouts hebben elementen vanuit het crossfit principe. Gevarieerde, functionele bewegingen waarbij we het gehele lichaam sterker maken en aan jouw krachtuithoudingsvermogen werken. We combineren oefeningen zoals slams, presses, squats, rows, met diverse gewichten en cardiovasculaire oefeningen. De training met maximaal 12 personen is volledig aan te passen naar je eigen niveau.

BOKSZAKTRAINING

Tijdens de bokszaktraining mixen we technieken uit het boksen en kickboksen met diverse fitnessoefeningen. Doordat we steeds op een stevig tempo op de zak werken en korte rustperiodes hanteren (intervaltraining), verbranden we zeer veel calorieën tijdens de workout! Kortom, een hele explosieve en energieke groepstraining met maximaal 12 personen! Kom je voor de eerste keer? Bokshandschoenen zijn te leen.

HIIT

High Intensity Interval Training. Korte periodes van intensief sporten, worden afgewisseld met rustperiodes. Dit noemt men interval training en is ontworpen om in korte tijd maximaal resultaat uit jouw training te halen. We sluiten deze groepstraining met maximaal 9 personen altijd af met een Tabata Finisher!

CIRCUITTRAINING

De naam zegt het al, elke keer staat er een ander circuit voor je klaar waarbij het gehele lichaam trainen. Deze groepstraining met maximaal 12 personen bestaat uit meerdere stations met oefeningen. Denk aan battleropes, dumbells, TRX touwen, slam balls en nog veel meer!

BOXING CIRCUIT

Deze training is geïnspireerd door de “old skool” bokstrainingen van vroeger! Denk de film Rocky en je hebt er waarschijnlijk direct beeld en geluid bij. Stoten op bokszakken, technieken op boxing pads, fitnessoefeningen met dumbells, werken op de speedbag en ga zo maar door. Je gaat van station naar station, 90 seconden werken en 30 seconden rust. Een berg calorieën verbranden met maximaal 12 personen.

OUTDOOR BOOTCAMP

Buiten sporten is heerlijk! We maken tijdens de training gebruik van de omgeving en gebruiken het lichaam zoals het bedoeld is om te bewegen. Niet op een fitnessapparaat in de sportschool maar lekker dynamisch bewegen in de buitenlucht! De groepstraining met maximaal 16 personen is op een dusdanige manier ingericht dat elk fitnessniveau hier aan kan deelnemen. Daarnaast hebben we 1 keer per maand onze ‘Soesterduinen Special’, én doen we mee aan hardloopevenementen en obstacle runs.

CORE & CARDIO

Core & Cardio, de naam zegt het al! Een uurtje pittig indoor trainen met maximaal 12 personen. Het is géén buikspierkwartiertje! We mixen namelijk coretraining af met hoge intensiteit cardio. Op deze manier versterken we niet alleen de essentiële spieren rondom je buik en ruggengraat maar verbranden we ook nog eens zeer veel calorieën tijdens de training!

OPEN GYM

Op de 1e verdieping bieden wij een luxe ingerichte fitnessruimte. Hier kan je zelfstandig met maximaal 3 andere personen tegelijk trainen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een fitness intro sessie te boeken. We maken een schema op aan de hand van jouw doelstellingen en je krijgt uitleg over de uitvoering hiervan.

BOXING

De boxing workout mixt elementen van de bokszaktrainingen met bokstechnieken op elkaars bokshandschoenen. Een dynamische combinatie met maximaal 12 personen.

PERSONAL TRAINING

Op maat gemaakte begeleiding met maximaal resultaat op het gebied van jouw persoonlijke wensen en doelstellingen.