TRAININGEN

Een training moet niet alleen effectief en doelgericht zijn, variatie en plezier zijn naar onze mening net zo belangrijk!

Deze elementen komen terug in al onze groeps trainingen.

BOXING CIRCUIT

Gevarieerde oefeningen die achter elkaar worden uitgevoerd, zodat het hele lichaam in korte tijd efficiënt getraind wordt. Doordat de training wordt uitgevoerd in groepsverband, is er veel variatie en blijft het ook leuk. Een training met interval welke explosief en vol energie zit en wat veel voldoening en ontlading geeft na een drukke of lange werkdag. Kom je voor de eerste keer? Bokshandschoenen zijn te leen.

PURE MUSCLE

Een training gericht op het versterken van jouw lichaam! In de training ben je bezig met
een serie van oefeningen gericht op de grote spiergroepen van het lichaam in combinatie
met core stabiliteit oefeningen.
Geen zin in alleen een conditionele training?
Dan is dit de training voor jou!

.

BOKSZAK TRAINING

Tijdens de bokszak training mixen we
technieken uit het (kick-)boksen met diverse fitnessoefeningen. Doordat we steeds op een stevig tempo op de zak werken en korte rustperiodes hanteren (intervaltraining), verbranden we zeer veel calorieën tijdens de workout! Kortom, een hele explosieve en energieke groepstraining met maximaal 12 personen! Kom je voor de eerste keer? Bokshandschoenen zijn te leen.

INDOOR BOOTCAMP

Een combinatie van spierversterkende en conditionele oefeningen om jezelf op deze beide vlakken te versterken. Een complete training, met soms het gebruik van fitness attributen, om algemeen fitter te worden met de focus op kracht, conditie en explosiviteit. Dus géén buikspierkwartiertje!… Maar… ruimschoots verbranden van veel calorieën tijdens deze volledige training!

PERSONAL TRAINING

Startend met een intake om daarop een trainingsschema
te krijgen aan de hand van jouw doelen en wensen.
Persoonlijk begeleid worden om maximaal resultaat te halen en te trainen
op een leuke maar resultaat gerichte manier!
.

OPEN GYM

Op de 1e verdieping bieden wij een luxe ingerichte fitnessruimte. Hier kan je zelfstandig met maximaal 3 personen tegelijk trainen.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om een fitness intro sessie te boeken. We maken een schema op maat aan de hand van jouw doelstellingen en je krijgt uitleg over de uitvoering hiervan.

OUTDOOR BOOTCAMP,
BOS TRAINING
&
SOESTERDUINEN SPECIAL

Buiten sporten is heerlijk! We maken tijdens deze outdoor bootcamp trainingen van een uur gebruik van de omgeving en minimale materialen.
We gebruiken het lichaam zoals het bedoeld is om te bewegen. Intensief bewegen met wat meer loopelementen in de buitenlucht!

HATHA YOGA LESSEN


Yoga “zweverig”..?
Nee hoor het is niet, zoals Van Dale het noemt, “onduidelijk” of “vaag” maar is juist
“down to earth” met je lichaam bezig zijn.
Dat is dus én gezond én een mooie aanvulling
op ons huidige lesaanbod.

.