TRAININGEN

Een training moet niet alleen effectief en doelgericht zijn, variatie en plezier zijn naar onze mening net zo belangrijk! Deze elementen komen terug in al onze ‘small group’ trainingen.

GRATIS PROEFLES

Full Body Workout

De naam zegt het al, een workout voor het hele lichaam! Iedere keer staat er een andere spetterende workout voor je klaar waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Deze groepstraining met maximaal 8 personen bestaat uit meerdere stations met oefeningen. Denk aan battleropes, dumbells, TRX touwen, slam balls en nog veel meer!

BOKSZAKTRAINING

Tijdens de bokszaktraining mixen we technieken uit het boksen en kickboksen met diverse fitnessoefeningen. Doordat we steeds op een stevig tempo op de zak werken en korte rustperiodes hanteren (intervaltraining), verbranden we zeer veel calorieën tijdens de workout! Kortom, een hele explosieve en energieke groepstraining met maximaal 8 personen! Kom je voor de eerste keer? Bokshandschoenen zijn te leen.

OUTDOOR BOOTCAMP

Buiten sporten is heerlijk! We maken tijdens de training gebruik van de omgeving en gebruiken het lichaam zoals het bedoeld is om te bewegen. Niet op een fitnessapparaat in de sportschool maar lekker dynamisch bewegen in de buitenlucht! De groepstraining met maximaal 12 personen is op een dusdanige manier ingericht dat elk fitnessniveau hier aan kan deelnemen. Daarnaast doen we mee aan diverse hardloopevenementen en obstacle runs.

CORE & CARDIO

Core & Cardio, de naam zegt het al! Een uurtje pittig indoor trainen met maximaal 8 personen. Het is géén buikspierkwartiertje! We mixen namelijk coretraining af met hoge intensiteit cardio. Op deze manier versterken we niet alleen de essentiële spieren rondom je buik en ruggengraat maar verbranden we ook nog eens zeer veel calorieën tijdens de training!

OPEN GYM

Op de 1e verdieping bieden wij een luxe ingerichte fitnessruimte. Hier kan je zelfstandig met maximaal 1 persoon tegelijk trainen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een fitness intro sessie te boeken. We maken een schema op aan de hand van jouw doelstellingen en je krijgt uitleg over de uitvoering hiervan.

PERSONAL TRAINING

Op maat gemaakte begeleiding met maximaal resultaat op het gebied van jouw persoonlijke wensen en doelstellingen.