OVER ONS

Wij, bij Can-Do Fitness, bieden gevarieerde groepstrainingen en Personal Trainingen aan voor ieder niveau en intensiteit.
Krijg je energie om in een groep te trainen en elkaar op een plezierige manier te motiveren dan ben je dus aan het goede adres.
Bij Can-Do Fitness staat de “Can Do Mentaliteit” voorop.
Heb je een bepaald doel laat het ons weten en wij zullen je persoonlijk begeleiden naar dat punt.
Wij laten je zien dat door positieve coaching je het beste uit jezelf naar boven haalt.

We Can Do it and You Can Do it!

MEET THE COACHES

QUINCY

Mijn naam is Quincy, geboren in Vlaardingen maar al lang woonachtig in Amersfoort.

Vanaf kleins af aan al voetballer en fan van deze leuke sport maar ook al jaren een fitness fanaat. Tijdens mijn 4 jarige sportopleiding, welke is afgerond, heb ik ook jarenlang gewerkt in de sport en fitness industrie. In die jaren dus veel ervaringen opgedaan en geleerd maar waarvan er één belangrijk principe mij altijd bijblijft. Als je jezelf wilt pushen om je doelen te behalen het vele malen leuker is als je dat met veel plezier doet.
Deze factor “plezier” wil ik dan ook altijd overbrengen tijdens het sporten om iedereen daarmee zijn doelen te laten behalen.

Sinds november 2022 is er een droom uitgekomen en ben ik mede eigenaar van Can-Do Fitness. Een nieuwe uitdaging erbij waar ik nu dus als coach met mijn compagnon Enno, het plezier in sporten en bewegen aan jullie in onze groepslessen of individueel kan overbrengen. Plezierig je sportieve doelen behalen zat al in het DNA van deze mooie sportschool dus dat sluit goed aan bij mijn principes.

Welkom bij Can-Do!

ENNO

Mijn naam is Enno, mede eigenaar en coach bij deze mooie sportschool.

Nadat ik mijn 4 jaar durende studie (sport & bewegingscoördinator) heb voltooid, waarbij ik tegelijkertijd ook werkzaam was in de fitness branche, kwam er op het juiste moment een mooie nieuwe uitdaging op mijn pad.
Het, samen met mijn compagnon Quincy, overnemen van de mooiste sportschool, die reeds vanaf 2014 bestaat.  De oud eigenaar heeft een prachtige sportschool opgericht waar onze gezamenlijke passie in het DNA zit en welke wij dus kunnen voortzetten.
Namelijk het positieve van sporten en bewegen, zowel als individu als in groepsverband, overbrengen aan iedereen die op een enthousiaste en gezond fanatieke manier in beweging wilt zijn en zo aan zijn/haar lichaam en geest wilt werken.

Door mijn, inmiddels jaren lange ervaring, weet ik nu als geen ander hoe belangrijk lichamelijke beweging is. Ik haal mijn energie dan ook uit door zelf aan deze sport en voetbal te doen, maar voornamelijk krijg ik nu energie van het coachen en motiveren van mensen die ook die positieve en gezonde levensstijl willen ervaren.
Doormiddel van gecoacht bewegen, in groepsverband of individueel, bereikt men een mentale, geestelijk en lichamelijk gezondheid.

Welkom bij Can-Do!

FRANS

Mijn naam is Frans van Rooijen.
Ik ben geboren in Amersfoort en ben 52 jaar. Sporten is naast mijn baan als consultant een belangrijk onderdeel van m’n leven.
Ik heb meer dan 40 jaar aan korfbal gedaan en in mijn korfbal carrière heb ik diverse ploegen getraind en gecoacht.
Sinds acht jaar ben ik al lid van Can-Do Fitness.
Hier heb ik dan ook mijn ruime ervaring opgedaan met het boksen.

Naast fit en gezond blijven/ worden vind ik plezier in het sporten hebben erg belangrijk.

Ik hoop jullie dan ook te mogen verwelkomen tijdens één van mijn bokslessen op de dinsdag- en/of donderdagavond.

Welkom bij Can-Do!