OVER ONS

Bij Can-Do Fitness staat de “Can Do Mentaliteit” voorop. Dit wil zeggen dat wij onze leden op een positieve manier motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf naar boven te halen! Wij laten je zien dat je echt meer kan dan je zelf denkt!

MEET THE COACHES

RON

Mijn naam is Ron, eigenaar en hoofdcoach van deze mooie sportclub. Na 15 jaar als beroepsmilitair was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En deze heb ik gevonden! In 2014 heb ik Can-Do Fitness opgericht. Een plek waar mijn twee grote passies samenkomen; mensen coachen en bewegen.

Als militair heb ik aan de levende lijve ondervonden hoe belangrijk sport en beweging is. Niet alleen voor de lichamelijke ontwikkeling, maar ook voor de geestelijke en mentale gezondheid. Mijn doel is om anderen te motiveren fit en gezond door het leven te gaan en zo levens op een positieve manier te beïnvloeden!

OTMAN

Mijn naam is Otman. In het dagelijkse leven run ik mijn eigen Rijschool, daarnaast verzorg ik met veel plezier de circuittrainingen op de donderdagavond.

Het is heel mooi om te zien hoe iedereen er 100% voor gaat tijdens de trainingen. Daar krijg ik veel energie van!

Zelf sport ik al jaren bij Can-Do Fitness en ik vind het fijn dat er veel variatie is in het trainingsaanbod.

Boksen, HITT, crosstraining, circuittraining, fitness, outdoor bootcamp. Ook kun je personal training volgen bij Ron.

KELLY

Mijn naam is Kelly. Naast mijn kantoorbaan verzorg ik de High Intensity Interval Trainingen (HIIT). Ik ben het meest in mijn element als ik lekker kan bewegen. Zo hou ik van verschillende groepstrainingen, krachttraining, boksen en bootcamp, maar ook van hardlopen, wielrennen, wintersport en watersport. Lekker veel variatie dus!

Aan dit rijtje heb ik inmiddels ook het geven van trainingen toe mogen voegen. Super leuk om te doen. Zelf sport ik omdat ik het leuk vind en omdat ik merk dat ik me er goed door voel. Dat gevoel en enthousiasme probeer ik in mijn trainingen ook op anderen over te brengen. Gaaf als dat lukt!