OVER ONS

Bij Can-Do Fitness staat de “Can Do Mentaliteit” voorop. Dit wil zeggen dat wij onze leden op een positieve manier motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf naar boven te halen! Wij laten je zien dat je echt meer kan dan je zelf denkt!

MEET THE COACHES

RON

Mijn naam is Ron, eigenaar en hoofdcoach van deze mooie sportclub. Na 15 jaar als beroepsmilitair was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En deze heb ik gevonden! In 2014 heb ik Can-Do Fitness opgericht. Een plek waar mijn twee grote passies samenkomen; mensen coachen en bewegen.

Als militair heb ik aan de levende lijve ondervonden hoe belangrijk sport en beweging is. Niet alleen voor de lichamelijke ontwikkeling, maar ook voor de geestelijke en mentale gezondheid. Mijn doel is om anderen te motiveren fit en gezond door het leven te gaan en zo levens op een positieve manier te beïnvloeden!

OTMAN

Mijn naam is Otman. In het dagelijkse leven run ik mijn eigen Rijschool, daarnaast verzorg ik met veel plezier de circuittrainingen op de donderdagavond.

Het is heel mooi om te zien hoe iedereen er 100% voor gaat tijdens de trainingen. Daar krijg ik veel energie van!

Zelf sport ik al jaren bij Can-Do Fitness en ik vind het fijn dat er veel variatie is in het trainingsaanbod.

Boksen, HITT, crosstraining, circuittraining, fitness, outdoor bootcamp. Ook kun je personal training volgen bij Ron.

HEIDI

Ik ben Heidi en ik geef op woensdagavond de Outdoor Bootcamp training. Zelf sport ik alweer jaren bij Can-Do Fitness. Van mijn overgang van een reguliere sportschool naar de small group lessen bij Can-Do heb ik geen moment spijt gehad. Door de afwisseling in de lessen, het enthousiasme van de coaches en de gezelligheid van de leden gaat het sporten (bijna) vanzelf.

Sport is voor mij een uitlaatklep en een manier om te ontspannen. Ik vind veel sporten leuk: de groepstrainingen van Can-Do, krachttraining en buiten joggen en fietsen. Helaas is de tijd beperkt naast werk en gezin! Wellicht tot ziens bij de Bootcamp.

QUINCY

Hoi, ik ben Quincy, 19 jaar oud en ik ben geboren in Vlaardingen. Zelf doe ik aan fitness en voetbal ik bij Cobu boys. Ik studeer nog, dit moment volg ik een opleiding aan het Sport College Amersfoort.

Iedere zaterdagochtend verzorg ik om 09.00 uur de outdoor bootcamp. Ik haal hier erg veel plezier uit en probeer iedere week een leuke, gevarieerde training neer te zetten. Ik hoop je snel eens te zien bij de training!